MrKapiPl12 0 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Witam Chcialbym zebyscie ktos napisal mi skrypt na portale od danego lvl naprzyklad jak gracz ma 1 lvl to moze wejsc do portalu 1lvl a nie do innych Komenda: /Portal Stworz [Nazwa] [Lvl] 2./portal Polacz [nazwa] 3./portal pomoc Pokazuje Co Mamy Robic Ale Jesli Nie chce ci sie tego robic to nie rob tej komendy Pomoc ;p 4./portal i mozecie dodac co chcecie 5. Dzieki jak Mi Napiszecie Oczywiscie Za Dobry Skrypt Daje +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Jak ma wygladac portal? Czy to ma byc tylko zwykla komenda? portal polacz [nazwa] na czym ma to polegac? Nie kazdy czyta w myslach. Wyjasnij troszke i ci napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrKapiPl12 0 Opublikowano 18 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Ja chce zwykly skrypt a portal polacz czyli e polacza z portalem gdzie ma tepnac kumasz? a nazwa czyli portal stworz i nazwa pPortalu Polacz z Nazwa Inna A Napiszesz mi jeszcze Skrypt Na Bronie Od Danego LVL ? Oczywisce Dam Ci Plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheNester1337 1 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 napewno ktoś ci zapłacił za to np mój brat a ty go oszukałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrKapiPl12 0 Opublikowano 28 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Nie Oszukalem go ?x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrKapiPl12 0
Witam Chcialbym zebyscie ktos napisal mi skrypt na portale od danego lvl naprzyklad jak gracz ma 1 lvl to moze wejsc do portalu 1lvl a nie do innych
Komenda: /Portal Stworz [Nazwa] [Lvl]
2./portal Polacz [nazwa]
3./portal pomoc Pokazuje Co Mamy Robic Ale Jesli Nie chce ci sie tego robic to nie rob tej komendy Pomoc ;p
4./portal i mozecie dodac co chcecie
5. Dzieki jak Mi Napiszecie Oczywiscie Za Dobry Skrypt Daje +!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi