Amanziii 0 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Witam, Szukam kogoś dla kogo VPS i pluginy pod kątem Minecrafta nie kryją tajemnic, jeżeli umiejętności okażą się prawdziwe a atmosfera nie będzie napięta zaoferuję stały układ opłacalny dla obu stron. Zapraszam do kontaktu osoby zdecydowane i konkretne Więcej Info Serwer to Gildie+Survival w pełni otwarty na graczy, chcemy aby na serwerze panowała dobra atmosfera z eliminacją każdego który spokój będzie chciał zaburzyć. projekt będzie rozwijany z każdym dniem poprzez konsultacje z użytkownikami. Osoba której szukam na to stanowisko powinna cechować się cierpliwością i zaangażowaniem, stwórzmy razem coś z czego będziemy dumni większość czasu team spędza na rozmowach i optymalizacji serwera, lecz na chwile obecną mamy problem z którym nie możemy się we dwóch uporać. Edytowane 28 września 2017 przez Amanziii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Zanim zrobisz temat o szukam kogoś polecam przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUDER 24 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 napięta atmosfera? Wydaje mi się, aby dobry serwer powstał musi być luźno, nie za luźno, ale bez presji aby każdy mógł w spokoju robić swoje sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amanziii 0 Opublikowano 28 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 1 minutę temu, FLUDER napisał: napięta atmosfera? Wydaje mi się, aby dobry serwer powstał musi być luźno, nie za luźno, ale bez presji aby każdy mógł w spokoju robić swoje sprawy W głowie miałem już ułożone zdanie, nie dopisałem, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLUDER 24 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Witam,jestem zainteresowany,potrafię perfekcyjnie pracować nawet pod presją,mogę być aktywny codziennie,więcej na pv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi