Skocz do zawartości
  • 0

Bany po śmierci

Oytsui
 Udostępnij

Pytanie

options:
	tag: &8[&c&lHardCraft&8]
	ban_time: 25200
on death of player:
    if victim is a player:
        if victim has permissions "cancel.ban":
            stop
        else:
            set {DeathBan::bans::%victim%} to {@ban_time}
            kick victim due to "{@tag} &7Umarles. Twoja kara skonczy sie za &c{@ban_time} &7sekund. %nl% {@tag} &7Odbanuj się na: &cHardCraft.ovh/sklep"
on join:
	if {DeathBan::bans::%player%} is set:
		kick player due to "{@tag} &7Umarles. Twoja kara skonczy sie za &c%{DeathBan::bans::%player%}% &7sekund. %nl% {@tag} &7Odbanuj sie na: &cHardCraft.ovh/sklep"
every 1 second:
	loop {DeathBan::bans::*}:
		if {DeathBan::bans::%loop-index%} is not 0:
			remove 1 from {DeathBan::bans::%loop-index%}
		else:
			clear {DeathBan::bans::%loop-index%}

command /zbanuj <player>:
    permission: ban.admin
    permission message: &4Nie masz dostępu do tej komendy.
    trigger:
            kick arg-1 due to "{@tag} &7Umarles. Twoja kara skonczy sie za &c%{DeathBan::bans::%player%}% &7sekund. %nl% {@tag} &7Odbanuj sie na: &cHardCraft.ovh/sklep"			
            set {Death::Bans::%arg-1%} to 25200
            send "&2Zbanowaleś %arg-1%, pamiętaj aby go potem ręcznie odbanować"

command /odbanuj [<player>]:
    permission: unban.admin
    permission message: &4Nie masz dostępu do tej komendy.
    trigger:
        clear {DeathBan::bans::%arg-1%}
        send "&2Odbanowałeś gracza %player-arg%"

Siemka. Posiadam takowy skrypt, ale chciałbym żeby ktoś przerobił go tak że, ban jest na minuty, oraz loopuje co minute. Oraz, żeby dało się odbanować kogoś kto jest offline oraz zbanować kogoś kto jest online oraz offline

Edytowane przez Oytsui

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@WolfWay  Sam dla testu siebie "zbanowałem" i mnie kickło i weszłem na serwer...

@Edit. Mordko. Jest sprawa. Co zrobić, bo jest tak że jeżeli kicka od razu po śmierci to ity wypadają i jak wejdzie po banie to je ma...? A nie chciałbym zeby było tak że może się odrodzić itp xd jak temu zapobiedz?

Edytowane przez Oytsui

• 0
22 godziny temu, Oytsui napisał:

@WolfWay  Sam dla testu siebie "zbanowałem" i mnie kickło i weszłem na serwer...

@Edit. Mordko. Jest sprawa. Co zrobić, bo jest tak że jeżeli kicka od razu po śmierci to ity wypadają i jak wejdzie po banie to je ma...? A nie chciałbym zeby było tak że może się odrodzić itp xd jak temu zapobiedz?

Zaraz Ci to zedytuje.. Mogę zrobić tak, że jak wpiszesz /zbanuj [...] to od razu zabije gracza i po chwili go zbanuje, aby po UB nie miał itów.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...