NeXv 21 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Jeśli stworze region w WS 1.6.1 to po reloadzie serwera regiony się usuwają. Co mam zrobić aby zostawały lub robiły się automatycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Ustaw w configu skript baze danych na SQLite i pobierz plugin o takiej samej nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) Już patrze dam ci odpowiedz w edicie :> edit:Możesz mi podać cały config z tym SQLite albo liniki gdzie trzeba zmienić. Bo niewiem gdzie zmienić;/ Edytowane 10 sierpnia 2014 przez NeXv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Ustaw w configu skript baze danych na SQLite i pobierz plugin o takiej samej nazwie Error. Plugin się nazywa SQLibrary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Właśnie zapomniałem napisać jak pobierałem to była inna nazwa ale i tak niewiem jak mam to zrobić;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 No bo obiekty sie nie zapisuja, sam musisz to zrobic ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 A jak zrobic to zapisywanie regionów? I jak usunąc region np. o id TEST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 "TEST".delete{}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Can't understand this effect condition. "%loop-index%".delete{}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Jak czegoś nie wiecie, to nie nabijajcie sobie postów, tępe dzidy :IUsuwanie regionu:"%loop-index%".Region.delete{}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) BTW. ogarnąłem zapisywanie regionów.#przykładowa komenda na zakladanie gildiicommand /zaloz [<text>] [<text>]: trigger: set {gcuboidy::%arg 1%} to location of player "%arg 1%".Region.selectLS{location of player, 75}; #Tutaj cuboid juz jest, bedzie dzialac do restartu serweraon load: loop {gcuboidy: :*}: "%loop-index%".Region.selectLS{loop-value, 75}; Edytowane 11 sierpnia 2014 przez Xayanix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeXv 21
Jeśli stworze region w WS 1.6.1 to po reloadzie serwera regiony się usuwają. Co mam zrobić aby zostawały lub robiły się automatycznie?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi