Lord Loginus 8 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Moje pytanie jest takie, jak zrobić aby wilk od razu po spawnieniu stał się agresywny i zaczął atakować najbliższych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 derkuz1996 15 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Można wiedzieć do czego jest ci to potrzebne? i mógłbyś streścić to słowo "od razu po spawnieniu" bo różne rzeczy padają mi na głowę Jeśli to streścisz postaram się odpowiedzieć ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Jak się zespawni wilk to ma oznaczać od razu cel (jeśli jest w pobliżu), celem jest gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 chodzi ci żeby na start był "wściekły"?? czyli jak sie zrespi to atakuje pobliższych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 command /wilk: trigger: spawn a angry wolf at player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 on spawn of wolf: cancel event spawn a angry wolf at event-locationnie wiem czy to OF potrzebne, jak nie to usuń.Powinno każdego wilka przerabiać na "wściekłego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lord Loginus 8 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 A jak ustawić target (cel) potwora, aby np.: atakował tego z największym {level.%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lord Loginus 8
Moje pytanie jest takie, jak zrobić aby wilk od razu po spawnieniu stał się agresywny i zaczął atakować najbliższych graczy.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi