Sabat 1 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Jak to zrobić żeby jeżeli jest postawiony np sadzonka drzewa, to jak to zrobić by nikt nie mógł postawić mniej niż 5 kratek obok następną sadzonkę (więcej od 5 można a mniej od 5 anuluje event)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 derkuz1996 15 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 (edytowane) Myślę że najbardziej jest ci potrzebny jakiś skrypt do tego bo pluginu nie ma Edytowane 9 sierpnia 2014 przez derkuz1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Myślę że najbardziej jest ci potrzebny jakiś skrypt do tego bo pluginu nie ma BWAWA wygrałeś internety. Jest to forum Skripta więc raczej o plugin mi tu nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2014 Sproboj tego: on place of [nazwa sadzonki]: loop blocks in radius 5 around event-block: loop-block is [nazwa sadzonki]: cancel event message "&2Sadzic drzewa mozesz 5 klockow od sadzonki!"Nie obiecuje ze bd dzialalo :p //Nie dzialaloby bo nie ma czegos takiego jak loop-bok :x ~ tropek from tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) jeżeli chce dla każdej sadzonki to mam tak:on place of any sapling: loop blocks in radius 5 around event-block: if loop-block is any sapling: cancel event send "&4Sadzic drzewa mozesz 5 blokow od sadzonki!" to playerAle jest fail, bo nie można nigdzie postawić sadzonkion place: id of event-block is 6: loop blocks in radius 5 of event-block: if id of loop-block is 6: cancel event send "&4Sadzic drzewa mozesz 5 blokow od sadzonki!" to playerTez nie dziala. W oby dwuch daje na start "Sadzic drzewa mozesz 5 blokow od sadzonki!" chociaż ostatnia sadzonka jest jakieś 100 bloków dalej Edytowane 10 sierpnia 2014 przez Sabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 odświerzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sabat 1
Jak to zrobić żeby jeżeli jest postawiony np sadzonka drzewa, to jak to zrobić by nikt nie mógł postawić mniej niż 5 kratek obok następną sadzonkę (więcej od 5 można a mniej od 5 anuluje event)??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi