Sobkyy 0 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Cześć, wywala mi błąd w linijce w której jest po prostu execute player command /warp event. Jesli wiecie co zrobic z gory dziekuje za pomoc. Błąd - /warp event is not a text Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 REQUEST 0 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Moze laskawie podasz caly skrypt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sobkyy 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 (edytowane) 10 minut temu, REQUEST napisał: Moze laskawie podasz caly skrypt ? Nie, bo Ci nie było to potrzebne. Sam się domyśliłem najlepszy skrypciarzu ale dzięki za pomoc. ("pomoc", hehe) Oczywiscie temat do zamkniecia. Edytowane 10 września 2017 przez Sobkyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sobkyy 0
Cześć, wywala mi błąd w linijce w której jest po prostu execute player command /warp event. Jesli wiecie co zrobic z gory dziekuje za pomoc.
Błąd - /warp event is not a text
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi