command /top: trigger: send "&6Top 15" set {_num} to size of {punkty::*} loop {_num} times: loop {punkty::*}: {_v.%loop-number%} is not set: set {_v.%loop-number%} to loop-value set {_n.%loop-number%} to loop-index loop-value is greater than {_v.%loop-number%}: set {_v.%loop-number%} to loop-value set {_n.%loop-number%} to loop-index remove {_v.%loop-number%} from {punkty::*} loop {_num} times: loop-number is less than or equal to 15: send "&c%loop-number%. &7%{_n.%loop-number%}% &6%{_v.%loop-number%}%" set {punkty::%{_n.%loop-number%}%} to {_v.%loop-number%}
I chcę aby co 10 minut zapisywało graczy z topki. Czyli jak gracz jest 1 w topce to zapisuje go do zmiennej {m.1} Próbowałem sam ale mi się za nic nie udawało. Więc proszę o pomoc. Oczywiście osoba która mi pomoże dostanie 3 lajki :) Jeżeli czegoś nie zrozumiałeś napisz a wytłumacze bardziej :)
Pytanie
xFreku 100
Mam taki kodzik:
I chcę aby co 10 minut zapisywało graczy z topki. Czyli jak gracz jest 1 w topce to zapisuje go do zmiennej {m.1} Próbowałem sam ale mi się za nic nie udawało. Więc proszę o pomoc. Oczywiście osoba która mi pomoże dostanie 3 lajki :) Jeżeli czegoś nie zrozumiałeś napisz a wytłumacze bardziej :)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi