Skocz do zawartości
  • 0

Drop ze Stone

Sebsteroler
 Udostępnij

Pytanie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
40 minut temu, vkvbuss napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Procenty sobie ustaw jakie Ci pasuja, dropi z stone i z cobblestone.

Pisane z telefonu jak beda bledy to podaj :)

dodaj spacje jak jest book na dole i u gory z brylantem, bo cofnelo mi je

czy ty przypadkiem nie skopiowales mojego skryptu powyzej? tak samo uzylem w pierwszych 2 przypadkach nazw slownych "diamond i chest" a potem "340" a u ciebie jest "340book" jaki to ma sens? moim zdaniem skrypt skopiowany. rozumiem ze chcesz sie usprawiedliwic, ale przy brylancie jest wszystko dobrze, wiec nie wiem gdzie chcesz tam wstawic spacje. report

• 0
3 minuty temu, hwdp789 napisał:

czy ty przypadkiem nie skopiowales mojego skryptu powyzej? tak samo uzylem w pierwszych 2 przypadkach nazw slownych "diamond i chest" a potem "340" a u ciebie jest "340book" jaki to ma sens? moim zdaniem skrypt skopiowany. rozumiem ze chcesz sie usprawiedliwic, ale przy brylancie jest wszystko dobrze, wiec nie wiem gdzie chcesz tam wstawic spacje. report

skopiowalem? moge Ci podeslac skrypty, w kazdym mam slownie bez id :)

kolory napisal jakie maja byc więc takue dalem, a napisalem ze 340book spacja się usunela zeby poprawil, więc nie wiem o co Ci chodzi :)

to na dole mi sie wkleilo i nie chce się usunąć.

przy brylancie wszystko dobrze mowisz? zanim bedziesz porownywal moj skrypt do Twojego przypatrz się, nie dodalem spacji i pisze "to the player zamiast " to the player, pozdrawiam :)

skrypt poprawiony, nie musisz poprawiac spacji - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

@edit

rzeczywiscie jest 340 book, nie zauwazylem, juz poprawiam

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

na moim serwerze mam skrypt na drop, z niego skopiowalem i pozamienialem na to co chcial autor postu

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...