Sebsteroler 0 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Czy by mógł ktoś mi napisać skrypt na Drop ze Stone? Podam trzy przykłady przdmiotów. - &6Brylant (Diament) -&5&lSkrzynia Szamana (Skrzynia) -&7Smocza Księga (Książka niezniszczalność 10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hwdp789 11 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 licze na + Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Procenty sobie ustaw jakie Ci pasuja, dropi z stone i z cobblestone. Pisane z telefonu jak beda bledy to podaj dodaj spacje jak jest book na dole i u gory z brylantem, bo cofnelo mi je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hwdp789 11 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 40 minut temu, vkvbuss napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Procenty sobie ustaw jakie Ci pasuja, dropi z stone i z cobblestone. Pisane z telefonu jak beda bledy to podaj dodaj spacje jak jest book na dole i u gory z brylantem, bo cofnelo mi je czy ty przypadkiem nie skopiowales mojego skryptu powyzej? tak samo uzylem w pierwszych 2 przypadkach nazw slownych "diamond i chest" a potem "340" a u ciebie jest "340book" jaki to ma sens? moim zdaniem skrypt skopiowany. rozumiem ze chcesz sie usprawiedliwic, ale przy brylancie jest wszystko dobrze, wiec nie wiem gdzie chcesz tam wstawic spacje. report Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 3 minuty temu, hwdp789 napisał: czy ty przypadkiem nie skopiowales mojego skryptu powyzej? tak samo uzylem w pierwszych 2 przypadkach nazw slownych "diamond i chest" a potem "340" a u ciebie jest "340book" jaki to ma sens? moim zdaniem skrypt skopiowany. rozumiem ze chcesz sie usprawiedliwic, ale przy brylancie jest wszystko dobrze, wiec nie wiem gdzie chcesz tam wstawic spacje. report skopiowalem? moge Ci podeslac skrypty, w kazdym mam slownie bez id kolory napisal jakie maja byc więc takue dalem, a napisalem ze 340book spacja się usunela zeby poprawil, więc nie wiem o co Ci chodzi to na dole mi sie wkleilo i nie chce się usunąć. przy brylancie wszystko dobrze mowisz? zanim bedziesz porownywal moj skrypt do Twojego przypatrz się, nie dodalem spacji i pisze "to the player zamiast " to the player, pozdrawiam skrypt poprawiony, nie musisz poprawiac spacji - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @edit rzeczywiscie jest 340 book, nie zauwazylem, juz poprawiam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! na moim serwerze mam skrypt na drop, z niego skopiowalem i pozamienialem na to co chcial autor postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebsteroler 0
Czy by mógł ktoś mi napisać skrypt na Drop ze Stone?
Podam trzy przykłady przdmiotów.
- &6Brylant (Diament)
-&5&lSkrzynia Szamana (Skrzynia)
-&7Smocza Księga (Książka niezniszczalność 10)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi