XIFOS 0 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Czy jest możliwe, aby po położeniu bloku po kilku dniach został on usunięty np. gracz położy blok diamentu to za 7 dni zostanie on usunięty. Proszę również uwzględnić restarty serwera więc nie mogłoby to być poprostu wait 7 days Dzięki wszystkim mam nadzieję że ktoś mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Zapisuj do zmiennej, np. {blocktimer::block::%location of block%} liczbe, która będzie odpowiadała takiej jednostce czasu, jaką chcesz. Dodajesz to do listy. Później w pętli zapętlasz co jakiś czas liste, zabierasz z takowej zmiennej jednostkę czasu i prosty warunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XIFOS 0 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 49 minut temu, Wizzard napisał: Zapisuj do zmiennej, np. {blocktimer::block::%location of block%} liczbe, która będzie odpowiadała takiej jednostce czasu, jaką chcesz. Dodajesz to do listy. Później w pętli zapętlasz co jakiś czas liste, zabierasz z takowej zmiennej jednostkę czasu i prosty warunek. Dzięki ;d, a dałbyś radę to zrobić? Nie za bardzo jestem ogarnięty w skriptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 1 godzinę temu, XIFOS napisał: Dzięki ;d, a dałbyś radę to zrobić? Nie za bardzo jestem ogarnięty w skriptach Dawno nie pisałem skryptów, opisałem Tobie tylko możliwy schemat, jaki można zrobić w pluginie, który odwzorujesz na swój sposób także w skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XIFOS 0
Czy jest możliwe, aby po położeniu bloku po kilku dniach został on usunięty np.
gracz położy blok diamentu to za 7 dni zostanie on usunięty. Proszę również uwzględnić restarty serwera więc nie mogłoby to być poprostu wait 7 days
Dzięki wszystkim mam nadzieję że ktoś mi pomoże
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi