JaTrollek 2 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Siemaneczko . Napisal by ktoś mi może skrypt/Albo plugin ogarniety Na gui Coś takiego jak na gc2 . DZIEKI Nie dlugo udostepnie paczka gc2 pvp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość najkers Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Ta napewno masz paczke z GC2 XDD Polecam ci poprzegladac forum, znajdziesz duzo skryptow na gui :) A na plugin (gui) marnacja czasu prosciej skryptem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaTrollek 2 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Paczke robie już 2 miesiac tylko te gui . chodzi mi o paczke z pvp tylko bys ogarnol te gui? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Bla bla bla. Oni tam mają chestcommand czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość najkers Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Na forum jest tego PELNO!!! Teraz, SmeRQ napisał: Bla bla bla. Oni tam mają chestcommand czy jakoś tak. Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Jak się umie to można zrobić wszystko. Polecam robić w nim komendy typu itemy pomoc. Nikt nie zbuguje jak w skrypcie PS. Nawet hypixel ma bedwarsy i inne z neta (Platne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaTrollek 2 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 A moglibyscie ogarnac takie chestcoomand? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JaTrollek 2
Siemaneczko . Napisal by ktoś mi może skrypt/Albo plugin ogarniety Na gui
Coś takiego jak na gc2 . DZIEKI
Nie dlugo udostepnie paczka gc2 pvp
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi