W swoim poprzednim temacie o innej sprawie napisałem w ostatnim poście, że mam jeszcze inny problem, ale temat zamknięty :)
Nie chce mi działać następująca komenda:
command /setbaza: trigger: if {gildia.%name of player%.owner} is true: set {_region} to Region.at{location of player}; if {_region} is "gildia-%{gildia.tag.%player%}%": set {gildia.%{gildia.tag.%name of player%}%.dom} to location of player send "&9Baza twojej gildii zostala ustawiona!" stop else: send "&9Baze mozesz ustawic tylko na terenie swojej gildii!" stop else: send "&9Nie posiadasz gildii!" stop
Znaczy.. komenda sama działa, ale coś jest z regionami. Gdy wpisuję komendę wyskakuje mi tylko "Baze mozesz ustawic tylko na terenie swojej gildii!".
Jeśli ktoś wie jak to naprawić, proszę o szybką pomoc! :(
Pytanie
shiworld 4
Witam
W swoim poprzednim temacie o innej sprawie napisałem w ostatnim poście, że mam jeszcze inny problem, ale temat zamknięty :)
Nie chce mi działać następująca komenda:
command /setbaza: trigger: if {gildia.%name of player%.owner} is true: set {_region} to Region.at{location of player}; if {_region} is "gildia-%{gildia.tag.%player%}%": set {gildia.%{gildia.tag.%name of player%}%.dom} to location of player send "&9Baza twojej gildii zostala ustawiona!" stop else: send "&9Baze mozesz ustawic tylko na terenie swojej gildii!" stop else: send "&9Nie posiadasz gildii!" stopZnaczy.. komenda sama działa, ale coś jest z regionami. Gdy wpisuję komendę wyskakuje mi tylko "Baze mozesz ustawic tylko na terenie swojej gildii!".
Jeśli ktoś wie jak to naprawić, proszę o szybką pomoc! :(
https://skript.pl/temat/2065-problem-z-regionami/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi