Gonti 27 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Witam Oferuje budowanie za małą cenę! Portfolio (Jeszcze nie ma) Kontakt SKYPE: madox667 (stary nick) ts3 skymc.pl (czasami jestem) lub tutaj priv Coś o mnie Hej! Jestem Michał i mam 14 lat. Lubię bardzo budować i sprawia mi to przyjemność Dzięki i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Jakiekolwiek zdjęcia budowli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 6 minut temu, Bielecki napisał: Jakiekolwiek zdjęcia budowli? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Masz tutaj.. Robiłem to z nudów i nie wyszlo najlepiej.. Ogolnie nie mam prac które robilem bo wszystko usunalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 To zbuduj coś sensownego, co pokaże jak najwięcej Twoich zdolności i wstaw to tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elytra 0 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 O jeju... Jak się stawia post z budowania to proszę o jak najlepszą budowle jaką zbudowałeś, a nie jakieś byle co które dziecko lepiej potrafi zbudować... Proszę o jak najlepsze pracę... #Budowniczy VertezHub'a #RemiTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFadooPL 3 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Popieram Pana wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi