JoCZi 0 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Wersja: 1.7-1.10Rodzaj: MediumHC IP: MADHC.PLTeamspeak3: TS.MADHC.PLStrona: WWW.MADHC.PL Numer edycji: I EDYCJADrop: Z KAMIENIA ●-----------------------------[ DROP ]----------------------------●$ Diamenty » 0.5%$ Złoto » 2.7% $ Żelazo » 4.3%$ Emerald » 3.1%$ Węgiel » 4.0%$ Redstone » 4.0%$ Jabłko » 1.5%$ Refil » 0.1%$ Obsydian » 5.1%$ Perła » 0.1%$ Biblioteczka » 1.5%$ Tnt » 1.0%$ Brodawka » 0.0%$ Głowa » 0.01%●-----------------------------[ DROP ]----------------------------● O nas: Doświadczeni gracze i zapałowi informatycy! To co znajdziecie u nas na serwerze może równać się z tym co jest na innych serwerach które mają po 1000 slotów! Nie wierzysz? To wejdź i zobacz! Serwer na 100% Ci się spodoba i gwarantuję Ci że nie będziesz potrafił/a oderwać się od świata naszego serwera! Wracając do administracji. Na wielu serwerach w administracji natkniecie się na "dzieci". U nas tego nie ma i jako "Główny" Administrator mogę to wam zagwarantować! Brak dzieci w administracji to jedna sprawa, drugim największym bólem są niedopracowane pluginy i skrypty. Nad dopracowywaniem pluginów Pracowaliśmy od poniedziałku do piątku! Przez całe dni! Nie wierzysz?! To wejdź i sam sprawdź jakie mamy braki! Zachęcam do tego! A sam/a będziesz musiał/a siedzieć tyle ile "my" siedzieliśmy i nic nie znajdziesz! Sam przez pół dnia pracowałem nad "działem" który ułatwi pracę administracji. Chcesz kanał dla siebie i kolegów? Wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explonder 1 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 Fajny serwerek napewno wbije na start ??? JoCZi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi