Szki3lko 4 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Siema czy da się jakoś wyłączyć grawitację wody chodzi mi tutaj o to aby się nie rozlewała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Komenda /rg flag __global__ water-flow deny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szki3lko 4 Opublikowano 25 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Nie działa mi to nwm dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzys1eQ 0 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) Spróbuj w configu Poprawiam błąd ortograficzny //Ewald Edytowane 25 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szki3lko 4 Opublikowano 25 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 13 godzin temu, Krzys1eQ napisał: Sprubuj w configu Ale mi tak jakby nie wczytuje __global__ Tak samo jak wyłączyłem na całym świecie tnt to i tak nadal wybucha 13 godzin temu, Krzys1eQ napisał: Spróbuj w configu Poprawiam błąd ortograficzny //Ewald Dobra tnt nie wybucha ale woda nadal się rozlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szki3lko 4
Siema czy da się jakoś wyłączyć grawitację wody chodzi mi tutaj o to aby się nie rozlewała.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi