_Kacper_Toja_ 0 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 No więc dostałem bana na megadropie za multikonto którego nie miałem zbanował mnie inux ;p Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Myślę, że ban jest nadany słusznie, ponieważ sam się przyznałeś, że ty to KASKASA, a później (po nadaniu bana) powiedziałeś, że to konto kuzyna. A bez dowodów nic nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Miałem również zgłoszenia od graczy, iż "_Kacper_Toja_" to multikonto "KASKASA". Na SS'ach, które wcześniej wysyłał mi gracz widniały dowody, iż się przyznajesz - wręcz się tym "chwaliłeś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Sprawa również wyjaśniona wyżej. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi