Brudassoda 3 Opublikowano 18 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 (edytowane) Szukam sponsora na serwer typu mediumhc ale nie takie zwykle mediumhc będą questy i różne inne rzeczy. Mam nadzieje że ktoś zasponsoruje serwer itp. serwer musiałby mieć min. 4gb ramu nie musi być to vps może być to serwer na hostingu np. titanaxe lub lvlup w ekipie serwera jestem ja i mój kolega razem tworzymy paczke na ten serwer dużo pluginów będzie naszych autorskich które piszemy. Więcej info PW! Edytowane 18 lipca 2017 przez Brudassoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 Mało rozwinięte ;P Bardziej opisz projekt... Napisz czy masz jakąś ekipę, czy może jesteś sam. Czy posiadasz już paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudassoda 3 Opublikowano 18 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 14 minut temu, _Panda napisał: Mało rozwinięte ;P Bardziej opisz projekt... Napisz czy masz jakąś ekipę, czy może jesteś sam. Czy posiadasz już paczkę? w ekipie jestem ja i mój kolega razem tworzymy na ten serwer paczke dużo pluginów będzie naszych autorskich które piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 18 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2017 Edytuj temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi