kapirogal 0 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Owy skrypt nie posiada bledow, ale bloki w ogóle nie wykonują poleceń Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 masz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapirogal 0 Opublikowano 11 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 11 minut temu, lookas76 napisał: masz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nadal mi nie dziala lol... mam wild skript, skquery, skript, i skrayfall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lookas76 7 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 a dobrą dałeś nazwe tych itemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapirogal 0 Opublikowano 11 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 przeciez w tym skrypcie jest crafting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Sprawdź, nie wiem czy nie będzie się bugować, jeśli tak to napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kapirogal 0
Owy skrypt nie posiada bledow, ale bloki w ogóle nie wykonują poleceń
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi