KoreaKing 0 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Witam mam problem gram długo na serwerze i od dłuższego czasu nie widziałem żadnej osoby z ADMINISTRACJI . Piszecie że rekrutacja jest zamknięta a tak naprawdę dziennie widzę 80 osób max na serwerze z czego 0 osób z administracji . Z góry dziękuje za przeczytanie (w razie co mogę zostać chatmodem czy czymś podobnym mam 15 lat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakimiak 5 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 47 minut temu, KoreaKing napisał: Witam mam problem gram długo na serwerze i od dłuższego czasu nie widziałem żadnej osoby z ADMINISTRACJI . Piszecie że rekrutacja jest zamknięta a tak naprawdę dziennie widzę 80 osób max na serwerze z czego 0 osób z administracji . Z góry dziękuje za przeczytanie (w razie co mogę zostać chatmodem czy czymś podobnym mam 15 lat ) Piszesz, że nie widziałeś żadnej osoby z administracji. Być może widziałeś admina.moderatora/helpera/chat moda, ale nie wiedziałeś, że to on. Albo po prostu administracja miała włączonego vanisha i ukryła swoje nicki. ~Pozdrawiam Jakimiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Ja jestem dziennie na serwie ( ranga Budowniczy ) więc jeśli byś miał jakąś sprawe to możesz pisać do mnie na msg , na jestem zwykle na ChestPVP i Creative . I też często z administracji jest Magnum_UH lub InuxPvP . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Niektórzy mogą mieć vanisha, jednak administracja na serwerze działa, jest bardzo często. Jeszcze się nie zdarzyło żebym żadnego administratora nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Administracja jest na serwerze bardzo często. Tyle, że często na serwerach typu MegaDrop, chestpvp itp. jest przez administratorów używany vanish, co pozwala na łatwiejsze sprawdzanie graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Dam na przykład siebie - jestem prawie codziennie, czasami po kilka godzin. Vanisha też często nie używam. Inni moi koledzy z administracji bardzo podobnie. Również trudno o to, aby nikogo od nas nie było na serwerze. Chyba że o 4 nad ranem - wiadomo Myślę, iż wątek został przez wszystkich wyżej piszących wyjaśniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi