Skocz do zawartości

ADMINISTRACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem gram długo na serwerze i od dłuższego czasu nie widziałem żadnej osoby z ADMINISTRACJI . Piszecie że rekrutacja jest zamknięta a tak naprawdę dziennie widzę 80 osób max na serwerze z czego 0 osób z administracji . Z góry dziękuje za przeczytanie (w razie co mogę zostać chatmodem czy czymś podobnym :D mam 15 lat )

47 minut temu, KoreaKing napisał:

Witam mam problem gram długo na serwerze i od dłuższego czasu nie widziałem żadnej osoby z ADMINISTRACJI . Piszecie że rekrutacja jest zamknięta a tak naprawdę dziennie widzę 80 osób max na serwerze z czego 0 osób z administracji . Z góry dziękuje za przeczytanie (w razie co mogę zostać chatmodem czy czymś podobnym :D mam 15 lat )

Piszesz, że nie widziałeś żadnej osoby z administracji. Być może widziałeś admina.moderatora/helpera/chat moda, ale nie wiedziałeś, że to on. Albo po prostu administracja miała włączonego vanisha i ukryła swoje nicki.

~Pozdrawiam Jakimiak

Dam na przykład siebie - jestem prawie codziennie, czasami po kilka godzin. Vanisha też często nie używam.

Inni moi koledzy z administracji bardzo podobnie. Również trudno o to, aby nikogo od nas nie było na serwerze. Chyba że o 4 nad ranem - wiadomo :D

Myślę, iż wątek został przez wszystkich wyżej piszących wyjaśniony.

• InuXPvP zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...