derkuz1996 15 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Siema Nazywam się Miłosz i mam 14 lat. Interesuje mnie Informatyka. Zajmuję się pluginami i skryptami ;PGłównie w grze ćwiczę PvP już od ponad 2 lat. Mam swój własny serwer którym sam się zajmuję. W Wolnym czasie lubię pograć sobie w LOLA i w inne ciekawe gry. Pozdrawiam derkuz Edytowane 2 sierpnia 2014 przez derkuz1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Cześćteż lubie pefaupe, daj ajpi na pw ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Siemano ;) Możesz podać ip na pw ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juraso 78 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Siema :) Voxel ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi