BlackPL 4 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Witam. Poszukuję skriptu na lvl. Mógłby mi ktoś napisac prosty w obsłudze skript na lvl ? (Nie chodzi mi o takie, które mają 1000 linijek+). Jeśli będzie działał to dam Lajka PS: W jakim pluginie robi się moby, by to wszystko grało z skriptem na lvl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SQK 3 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) A mógłbyś bardziej przytoczyć, jak na lvl co ma robić itd.. ?//Poprawiam błąd ortograficzny ~Myszak Edytowane 7 lipca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackPL 4 Opublikowano 5 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 19 godzin temu, SQK napisał: A mógł byś bardziej przytoczyć, jak na lvl co ma robić itd.. ? By w nim było: prefixy na chat (możliwość konfiguracji) moby (kilka na pokaz (sam potem dam radę) komenda /poziom (nie /samobojstwo) LvL'e (ustaw na, by potrzebowało 1 expa na każdy lvl, potem to zmienie według mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackPL 4
Witam. Poszukuję skriptu na lvl.
Mógłby mi ktoś napisac prosty w obsłudze skript na lvl ? (Nie chodzi mi o takie, które mają 1000 linijek+).
Jeśli będzie działał to dam Lajka
PS: W jakim pluginie robi się moby, by to wszystko grało z skriptem na lvl ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi