SQK 3 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Witam, napisze mi ktoś skript na to żeby grasz mógł sprawdzić ile już gra na serverze np jak wpisze /czas to mu wyświetla ile był Online czasu na serverze np.. Jesteś na serverze od dnia 03.02.2017 [ 15h ] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Ja moge ci takie cos napisac pisz pw z top 10 graczy onlineWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Spoiler on join: if {odkiedy::%player%} is not set: set {odkiedy::%player%} to now variables: {minut::%player%} = 0 {godzin::%player%} = 0 {dni::%player%} = 0 every 1 minutes: loop all players: add 1 to {minut::%loop-player%} {minut::%loop-player%} is 60: set {minut::%loop-player%} to 0 add 1 to {godzin::%loop-player%} {godzin::%loop-player%} is 24: set {dni::%loop-player%} to 0 add 1 to {dni::%loop-player%} stop command /czas: trigger: send "&7Jestes z nami od &6%{odkiedy::%player%}%" send "&7Twoj czas na serwerze to &6%{minut::%player%}% minut %{godzin::%player%}% godzin %{dni::%player%}% dni&7!" Prosze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SQK 3
Witam, napisze mi ktoś skript na to żeby grasz mógł sprawdzić ile już gra na serverze np jak wpisze /czas to mu wyświetla ile był Online czasu na serverze np.. Jesteś na serverze od dnia 03.02.2017 [ 15h ] ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi