mateuszeqq13212 18 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) Cześć. Mam problem, nie wiem jak zablokować wiadomości np. z pluginu Factions (Player <nick> created a new faction blabla) Ktoś wie jak to zablokować? Ponieważ robię to w skrypcie. Edytowane 30 czerwca 2017 przez mateuszeqq13212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 podaj jakie komendy chcesz zablokowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 30 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Sewer napisał: podaj jakie komendy chcesz zablokowac Wiadomości nie komendy np. jak zablokowac wiadomosc z pluginu factions typu Player <nick> created a new faction blabla Edytowane 30 czerwca 2017 przez mateuszeqq13212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 3 godziny temu, mateuszeqq13212 napisał: Wiadomości nie komendy np. jak zablokowac wiadomosc z pluginu factions typu Player <nick> created a new faction blabla w folderze faction powinienes miec plik messages.yml skryptem raczej tego nie zablokujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 30 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 1 minutę temu, Sewer napisał: w folderze faction powinienes miec plik messages.yml skryptem raczej tego nie zablokujesz Właśnie tam tego nie ma. chcę zablokować te wiadomości z tego pluginu bo robię takie coś command /g [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is "dom": make player execute command "f home" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateuszeqq13212 18
Cześć. Mam problem, nie wiem jak zablokować wiadomości np. z pluginu Factions (Player <nick> created a new faction blabla) Ktoś wie jak to zablokować? Ponieważ robię to w skrypcie.
Edytowane przez mateuszeqq13212Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi