StivMc1334 2 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Mój nick: StivMc1334 Nick osoby oskarżonej: boczus Opis sytuacji : Cała sytuacja działa się na chest pvp z racji że lubię grać łukiem osoba o nicku boczus zaczeła mnie wyzywać nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że ta osoba wyzywała mnie bez podstawie bo nic tej osobie nie zrobiłem. Jeśli to możliwe to proszę o ukaranie tej osoby tyle. Dowody w postaci Screen'ów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Na chestpvp jest teraz chatmod "xBlurek" W tej chwili możesz do niego napisać i chatmod go ukara w postaci mute. Oczywicie daj mu ss jako dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Jak dla mnie oskarżenie nie słuszne bo też sam się wyzywałeś nazwałeś mnie cipka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StivMc1334 2 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 2 minuty temu, Skarpetka napisał: Jak dla mnie oskarżenie nie słuszne bo też sam się wyzywałeś nazwałeś mnie cipka... A możesz dać gdzieś tu jakiś dowód czy coś bo zwykle nie wyzywam bez powodu i jestem pewien że to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Teraz, StivMc1334 napisał: A możesz dać gdzieś tu jakiś dowód czy coś bo zwykle nie wyzywam bez powodu i jestem pewien że to nie ja. xDDD admin może sprawdzić Po co mi dowody wystarczy logi im ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 3 minuty temu, Skarpetka napisał: Jak dla mnie oskarżenie nie słuszne bo też sam się wyzywałeś nazwałeś mnie cipka... Podaj dowód w postaci screna, nagrania że StivMc1334 cie wyzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Teraz, PokePlayGames napisał: Podaj dowód w postaci screna, nagrania że StivMc1334 cie wyzywał Po co mi admin ma logi typie zrozum... kolega się znalazł który broni xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 1 minutę temu, Skarpetka napisał: xDDD admin może sprawdzić Po co mi dowody wystarczy logi im ... Po co ci dowód? Po to, że jak napiszesz nikt ci nie uwierzy Poto są dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 2 minuty temu, PokePlayGames napisał: Po co ci dowód? Po to, że jak napiszesz nikt ci nie uwierzy Poto są dowody [10:51:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [778][Kozak][+] ProkrulekHD: No0 kurna kobosi soj byl idioto tempa dzido . Hmm to może nie ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Teraz, Skarpetka napisał: Po co mi admin ma logi typie zrozum... kolega się znalazł który broni xD... Kolega? Może, może nie, ja bronie tylko "sprawiedliwosci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Teraz, PokePlayGames napisał: Kolega? Może, może nie, ja bronie tylko "sprawiedliwosci". Sam jesteś w to zamieszany : ) Też wyzywałeś : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StivMc1334 2 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 2 minuty temu, Skarpetka napisał: [10:51:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [778][Kozak][+] ProkrulekHD: No0 kurna kobosi soj byl idioto tempa dzido . Hmm to może nie ty ? to nie jest dowód sam mogłeś to napisać a w ogóle to nie jest czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Ja? Ja nawet nie mam chatu odblokowanego A stivmc ma inny nick a nie jakis "Prokulek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Teraz, StivMc1334 napisał: to nie jest dowód sam mogłeś to napisać a w ogóle to nie jest czytelne. Po 1 . Admin też ma logi po 2 . Tak są zapisywane logi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 1 minutę temu, Skarpetka napisał: Sam jesteś w to zamieszany : ) Też wyzywałeś : ) Skarpetka widac ze to co napisales " [10:51:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [778][Kozak][+] ProkrulekHD: No0 kurna kobosi soj byl idioto tempa dzido . Hmm to może nie ty ? " to w ogóle nie tyczy mnie i stivmc. Gracz o nicku ProkulekHD pisze do koboshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 [11:08:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] [828][Kozak][+] ProkrulekHD: Noobek [11:08:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [828][Kozak][+] ProkrulekHD: Cipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Teraz, PokePlayGames napisał: Skarpetka widac ze to co napisales " [10:51:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [778][Kozak][+] ProkrulekHD: No0 kurna kobosi soj byl idioto tempa dzido . Hmm to może nie ty ? " to w ogóle nie tyczy mnie i stivmc. Gracz o nicku ProkulekHD pisze do koboshi A ty jaki masz nik : )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Taki jak na forum Nawet chatu nie mam odblokowanego chcerz ss? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 [11:07:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] [838][Kozak][+] ProkrulekHD: Cipko . Hmm [ciach]o burza bo nie są nauczeni kultury : ) Niech admin sprawdzi logi i ukarze ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Yhm.. to daj np ss ze ProkulekHD pisze do ciebie "Cipko" A nie piszesz, i mylisz że kto ci uwieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi