Marcel 1 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Hej elo. Mam serwer PvP i chciałbym, żeby ktoś mi napisał skrypt, że jak wejdzie gracz ma zelazny set odrazu za 1 razem i jak zabije sie to tez ma spowrotem zelazny set. Dzieki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Czyli że jak gracz wejdzie na serwer otrzymuje założonego seta żelaznego i jak umrze to też dostaje seta żelaznego założonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel 1 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Tak Vineroy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) Prosze: Jeśli pomogłem licze na naj! Edytowane 10 lipca 2020 przez Wojciu Marcel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel 1 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Oczywiscie pomogłeś mi. No i masz tego + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcel 1
Hej elo. Mam serwer PvP i chciałbym, żeby ktoś mi napisał skrypt, że jak wejdzie gracz ma zelazny set odrazu za 1 razem i jak zabije sie to tez ma spowrotem zelazny set. Dzieki ;p
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi