NeXv 21 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Chciał bym prosić o stworzenie takiej tab listy (Zmienne sam sobie pozmieniam) http://prntscr.com/47rzfd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shiworld 4 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 O ile dobrze wiem, zrobienie takiego czegoś w Skript nie jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 @up a WildSkript i Packets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 30 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Jest możliwe nawet te okienka z topki mogą być puste chodzi mi o reszte bo to sobie zrobie. I mi chodzi o zrobienie tego w WildSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 screamekk 2 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 Jestes az tak leniwy?! W Polsce juz są same lenie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXv 21 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 Odkop? I nie jestem leniwy, bo już to dawno zrobiłem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 to weź podaj :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeXv 21
Chciał bym prosić o stworzenie takiej tab listy (Zmienne sam sobie pozmieniam)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi