szymuś 42 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) Mam na imię Szymek, ale wiele osób nazywa mnie Melonkiem, bądź Melonem. W 2009 roku, przeprowadziłem się do Danii, gdyż zmusiły mnie do tego sprawy prywatne. Na początku 2016 roku, wróciłem na stałe do Polski. Aktualnie mieszkam w Kaliszu. Interesuję się koszykówką, muzyką i plastyką. Uczęszczam do Państwowej Szkoły Muzycznej I i II stopnia im. H. Melcera i gram na fortepianie. Moją największą pasją jest nauka języków obcych. Uwielbiam gry typu Minecraft i CS GO. W wolnym czasie często spotykam się z przyjaciółmi, gram w piłkę nożną i chodzę do kina. Jestem osobą z poczuciem humoru. Jeżeli ktoś ma jakieś pytanie, chętnie odpowiem. Pozdrawiam Edytowane 6 czerwca 2017 przez Melo! Małe poprawki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meksa 88 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 12 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2017 12 godzin temu, Meksa napisał: Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi