magicznykrvl2166 7 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 (edytowane) Witam, Nie wiem jak to zacząć, więc przejdę do rzeczy. Z początku, chciałbym przeprosić theKOXpoland, bo to nigdy nie miało ujrzeć światła dziennego. A więc, ten kto gra na serwerze mcplay, lub widział podanie theKOXpoland na budowniczego, to wie że się przedostał. No przedostał się, ale niestety 3/4 budowli, nie są jego. Te 2 domy, które są umieszczone w drugim linku, są jego. A reszta, niestety nie. Mam na to dowody, które są tu (Gdyby co, YouTube minuta 7:40) : Screeny : Linki do oryginałów : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - I jeżeli sandra8989 to czyta, to proszę o napisanie do mnie na PW, ponieważ muszę Ci coś powiedzieć. (Jedyną budowlą, której nie dodał do podania, jest ta piramida. A to tylko taki bonusik). , Edytowane 4 czerwca 2017 przez magicznykrvl2166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 @theKOXpoland Wypowiedz się pod tym wątkiem szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Halu , ja nie chce xD , nie możecie mnie zmusić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Godzinę temu, theKOXpoland napisał: Halu , ja nie chce xD , nie możecie mnie zmusić . To jest ważna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokePlayGames 1 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Moim zdaniem theKoxPoland powinien zostać w jaki sposób ukarany, ponieważ niektóre nie były jego budowle, a zgłąszał się chyba na Budowniczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakimiak 5 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Nie spodziewałem się tego... theKOXpoland powinien zostać ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSizek 1 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Myślę, że theKOXpoland zostanie osądzony przez Właścicieli serwera. Łączę z @Meloniastyi @kamcio96 /Do zamknięcia Edytowane 28 czerwca 2017 przez xSizek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi