gnomsy 53 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Witam, szukam administracji/sponsorów na (jak na razie) serwer easyhc. Serwer będzie stał na lobby. Mamy w planach własny projekt na najnowszej wersji. Szukamy osób, które są w stanie dopomóc nam finansowo. Posiadamy dobrego technika, każdy serwer wraz z forum stoi na vps'ie. Domena: minecast.pl. Więcej informacji udzielę w prywatnej wiadomości. Pozdrawiam :). jasiubor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCOOP 2 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do "nic nie robienia ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 23 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 W celu obgadania rangi zapraszam na ts3; minecast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) Dnia 22.06.2017 o 17:47, MrWyjebka napisał: Nie polecam użytkownika @ReMCio12345 należał do naszej Administracji lecz jak mu się "znudziło" postanowił poszukać nowego Miejsca do "nic nie robienia ". Nie polecam MrWyjebka,tak byłem u nich administracji,odeszłem ponieważ nic tam się nie działo niby jakiś projekt byłem tam administratorem kilka miesięcy i do dnia dzisiejszego nic nie jest zrobionię,więc postanowiłem odejść.Wszystko jest tylko planowane oraz zrealizowane w marzeniach.Najpierw był 1 projekt który po kilku miesiącach upadł(też nie było nic zrobione,serwer stał na whiteliste),potem 2 projekt który też nic stoi cały czas.Skupiają się na administracji,a nie na tym co mają.Nic nie robiłem,ponieważ nie było co robić: *Nie byłem dodany do whitelist! *Brak jakiś rozkazów lub inf. na temat jakiś prac od właściciela! Ekipa serwera posiadam wspólny chat na którym gadają o jakiś ''bzdurach zamiast pisać coś kontkretnego'' Edytowane 24 czerwca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCOOP 2 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 XDD @ReMCio12345 Projekt jest 1 i realizowany od roku a sądzisz że nic się nie dzieje bo nawet nie chciało ci się wbijać na ts'a na zebrania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi