magicznykrvl2166 7 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Wiek: 18 Informacje o sobie: Witam, mam na imię Alan, mam 18 lat i pochodzę z małego miasteczka o nazwie Sierpc. Bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem, grając w Minecraft. Jestem również architektem na serwerze MCPlay.PL, Na trybie Creative. Rzadko używam wulgaryzmów, jestem miły, koleżeński, i mam poczucie humoru. Ale nie raz potrafię być stanowczy. Doświadczenie: Byłem budowniczym na paru małych serverach. Umiem całkiem dobrze używać World Edit'a, jak i VoxelSniper'a Czas, który możesz poświęcić na budowanie: Mogę poświęcić nawet do 11/12 godzin dziennie. Jestem także prawie codziennie na serverze. Przykłady twoich budowli (w formie screenshootów): Kontakt: Discord - magicznykrvl216 #9391 E-MAIL - [email protected] Dodatkowe informacje: Niestety nie posiadam mikrofonu, ale myślę że to nie problem. Jak się przez to nie dostanę, to trudno. Głównie chciałbym dostać na tryb Creative. Mam nadzieję, że mi się uda. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 21 czerwca 2017 przez magicznykrvl2166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikxik112xx 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 zdjęc się nie da otworzyć popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Jak? Masz tam strzałki, poklikaj, i zobacz. Edytowane 3 czerwca 2017 przez magicznykrvl2166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 4 minuty temu, kikxik112xx napisał: zdjęc się nie da otworzyć popraw Bo masz tam strzałki . "< Prev |1/4images | Next > " Zobacz , potem pisz . Tego formatu się nie otwiera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Na tak Należy Ci się to stanowisko. Edytowane 21 czerwca 2017 przez Melo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Oczywiście, że jestem na TAK! -Aktywność -Podanie ładne -Ładne budowle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viv0YT 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 FreeBuild jest zakazane na Creative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 2 minuty temu, viv0YT napisał: FreeBuild jest zakazane na Creative Na serwerze nie ma takiego trybu jak FREEBUILD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viv0YT 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 zobacz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikxik112xx 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) jesteś mega Edytowane 3 czerwca 2017 przez kikxik112xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 (edytowane) Gdzie? napisz. Podaj link. Sandra była przy tym, jak to budowałem. Edytowane 3 czerwca 2017 przez magicznykrvl2166 sandra8989 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra8989 13 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 + Wiek. + Discord. + Doświadczenie. Znajomość WE i Voxel'a + Budowle 7/10 Jestem na TAK. magicznykrvl2166 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Rozmowa moja, z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Na tym można zobaczyć, ze kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikxik112xx 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 ja chciałem napisać że dobrze tak wczesniej pisałem ejjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Jestem na TAK Powody up. Fajnie mi się z tobą gra Magiczny Potrafisz budować , tylko więcej mi takich dachów z kamienia nie rób xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Dzięki, i da się zrobić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 12 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 PS: Sory za skarge thekox ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 12 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2017 @magicznykrvl2166 nie powinieneś spamić pod swoim podaniem. Załatwiaj sprawy takiego typu na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Szkoda tylko, że działka, zapewne budowla też nie należy do ciebie... Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 13 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2017 Godzinę temu, DeltaT napisał: Szkoda tylko, że działka, zapewne budowla też nie należy do ciebie... Nie Ta działka z której są ss'y jest jego , sam jestem tam dodany i wiem . I magiczny , ta skarga , nic nie szkodzi , byłeś po prostu zły , zdarza się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi