iuodsfifudidofio 0 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Cześć. Chciałbym prosic aby ktoś napisał mi skrypt na spolszczony "Unknow command. Type "/help" for help" i na przyklad by było nie wykryto takiej komendy /pomoc. Bo na spigot.yml tam wiem jak ale hosting mam CraftBukkit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krapek 3 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 nie da się tego zrobić w skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iuodsfifudidofio 0 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 No a jak to spolszczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 6 minut temu, iuodsfifudidofio napisał: No a jak to spolszczyc? Jeśli masz spigot to zmieniasz w sposobie a jak nie masz to pobierasz plugin unkowncommand iuodsfifudidofio, Meksa i Bahbros 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iuodsfifudidofio 0 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 @Vineroy ale jak to pobieram i spolszcze to tylko administracja ma po polsku a gracze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iuodsfifudidofio 0 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Do zamkniecia bo ja pobierałem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i teraz pobralem uknow command i działa Dzieki @Vineroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
iuodsfifudidofio 0
Cześć. Chciałbym prosic aby ktoś napisał mi skrypt na spolszczony "Unknow command. Type "/help" for help" i na przyklad by było nie wykryto takiej komendy /pomoc. Bo na spigot.yml tam wiem jak ale hosting mam CraftBukkit.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi