kikxik112xx 1 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Mam pytanko co muszę zrobić żeby dostać range yotuber wiem że reklame servera trzeba dać na yt ale ale co jeszte mam zrobić i do kogo wysłać link z tym filmikiem?? Proszę o odpowiedzi. muj nick w mc to oszos wiem jest taki użytkownik na skript.pl i to ja tylko mam tam ostrzerzenie i nie moge dawać postuw więc pisze na innym koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Jeżeli wstawiłeś reklamę, to napisz w tej sprawie do administracji na PW, np. do @kamcio96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikxik112xx 1 Opublikowano 2 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Musisz mieć 500+ subskrybcji, no chyba, że będziesz miał dużą aktywność pod filmami z serwerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 @InuXPvP A nie czasami 50+ ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikxik112xx 1 Opublikowano 3 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 To kto ma racje Melo! że 50+ subskrybcji czy InuXPvP że 500+ subskrybcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 @Melo! trzeba mieć 500+. Ale czasami może się zdarzyć, że jeśli masz np. 300 subskrybcji, a masz bardzo duża aktywność pod filmami z serwera, to możesz dostać rangę YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 4 godziny temu, InuXPvP napisał: @Melo! trzeba mieć 500+. Ale czasami może się zdarzyć, że jeśli masz np. 300 subskrybcji, a masz bardzo duża aktywność pod filmami z serwera, to możesz dostać rangę YT Przepraszam, pomyliłem się. Rzeczywiście jest tak jak mówisz. 4 godziny temu, kikxik112xx napisał: To kto ma racje Melo! że 50+ subskrybcji czy InuXPvP że 500+ subskrybcji 500+ subów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 3 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2017 Wszystko zależy od jakości filmu. Wrzuć, pokaż to przemyślimy sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 11 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2017 Tak jak osoby wyżej wyjaśniły, rangę Youtuber można zdobyć posiadając 500 subskrybcji na serwisie Youtube.com. Można również poprzez dużą aktywność pod filmikami. Sprawa myślę, została wyjaśniona, jakbyś spełniał wymagania to napisz podanie o ową rangę, lub się zgłoś do kogoś z Administratorów. /do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi