Skocz do zawartości

pytanko ze sprawą rangi yotuber

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko co muszę zrobić żeby dostać range yotuber wiem że reklame servera trzeba dać na yt ale ale co jeszte mam zrobić i do kogo wysłać link z tym filmikiem??

Proszę o odpowiedzi.:)

muj nick w mc to oszos wiem jest taki użytkownik na skript.pl i to ja tylko mam tam ostrzerzenie i nie moge dawać postuw:[ więc pisze na innym koncie.

4 godziny temu, InuXPvP napisał:

@Melo! trzeba mieć 500+. Ale czasami może się zdarzyć, że jeśli masz np. 300 subskrybcji, a masz bardzo duża aktywność pod filmami z serwera, to możesz dostać rangę YT

Przepraszam, pomyliłem się. Rzeczywiście jest tak jak mówisz.

4 godziny temu, kikxik112xx napisał:

To kto ma racje Melo! że 50+ subskrybcji czy InuXPvP że 500+ subskrybcji 

500+ subów :P

• 1 miesiąc temu...

Tak jak osoby wyżej wyjaśniły, rangę Youtuber można zdobyć posiadając 500 subskrybcji na serwisie Youtube.com.
Można również poprzez dużą aktywność pod filmikami.
Sprawa myślę, została wyjaśniona, jakbyś spełniał wymagania to napisz podanie o ową rangę, lub się zgłoś do kogoś z Administratorów.

/do zamknięcia

• InuXPvP zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...