szyx123 0 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) wiek 14 cześć mam na imię Szymon mieszkam w PIŁA bardzo dużo godzin spędzam na boisku z kolegami i na komputerze spędzam 3-4 i bardzo lubię jezdzić na rowerze posiadam ts3 skype discord bardzo ładnie buduje i chce być budowniczym bo lubię pomagać komuś jak ktoś buduje to mu pomagam to są moje budowle Edytowane 1 czerwca 2017 przez szyx123 zle napisałem wiek i te inne te pomyłki ale jest dostęp do budowli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 BARDZO NA NIE . -Wiek -Nazwa posta +Discord -Brak budowli ( nie widze ich w linku ) -Interpunkcja -Wszystko w jednym zdaniu ?! -Początek zdania z małej , imie z małej , miasto z małej... "prosze napiscie tak" chyba proszę napiszcie tak - niestety musze dać na nie , sry . theKOXpoland Pozdrawia . szymuś i magicznykrvl2166 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicznykrvl2166 7 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) -Ortografia -Gramatyka -Brak wzoru -Wiek -Interpunkcja -Nazwa posta -Brak zdjęć budowli +Discord PS. Nie wiem po co nam informacja, że bardzo lubisz bawić się ze swoim kotem. EDIT: -Zmiana posta po tym, jak wytknęliśmy błędy <------- Ogolem to NA NIE Edytowane 31 maja 2017 przez magicznykrvl2166 theKOXpoland i szymuś 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakimiak 5 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) Na NIE Wyżej podane powody. Nie jestem Stivem! Edytowane 31 maja 2017 przez Jakimiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 " zle napisałem wiek i te inne te pomyłki ale jest dostęp do budowli " Wiek nie wiem jaki masz , nie czepiam się , ale nadal brak dostępu do budowli , poprawiłeś post , ale minimalnie , nadal tam te same błędy widze Pierwsza nazwa posta "wiek 12" a teraz "wiek 14" aż o 2 cyfy się pomyliłeś ? szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 -Interpunkcja -Ortografia -Gramatyka -Nie widać budowli -Nazwa posta -Wszystko w jednym zdaniu -Wątpliwości co do wieku (wcześniej podobno pisałeś, że 12 ) Podsumowując, moje zdanie w sprawie Twojego podania o rangę Budowniczy jest Negatywne. szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 - Nie wiem co to jest, podanie? Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakimiak 5 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 I ty chcesz być Budowniczym? Haahahah! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Myślałeś, że to nie wyjdzie na jaw? szymuś, InuXPvP i theKOXpoland 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Chyba śnisz. Powody @up Na pewno nie masz 14 lat. Nie raz z tobą rozmawiałem. Masz max. 12 lat Jakimiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloniasty 13 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 W albumie nie ma nawet budowli InuXPvP i Jakimiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 @Meloniasty weź zamknij ten syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloniasty 13 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 @InuXPvP Nie bądź nie miły I tak podanie odrzucone, niestety budowle nie spełniają wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi