gnomsy 53 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) Witam, mam problem z pluginem ChestCommands oraz MyCommand. Nie ma błędów w konsoli, a i tak gdy zrobię komendę - po wpisaniu jej nic się nie dzieje. Proszę o pomoc. Edytowane 25 maja 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 De4you 0 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 Zrestartowałeś serwer? i na dobrą wersje pobrales te pluginy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 25 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 1 minutę temu, De4you napisał: Zrestartowałeś serwer? i na dobrą wersje pobrales te pluginy ? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 De4you 0 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 mycommand mozesz zastapic skryptami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 57 minut temu, De4you napisał: mycommand mozesz zastapic skryptami Tylko po co? Wiadomo, że plugin będzie lepszy. Co do tematu, obstawiam błędną konfiguracje pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 25 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Ixidi napisał: Tylko po co? Wiadomo, że plugin będzie lepszy. Co do tematu, obstawiam błędną konfiguracje pluginu. Wgrałem najnowszą wersje pluginu i nadal nie działa. Konfiguracja jest dobra. Kolejne 3 wersje nie działają/ edit Edytowane 25 maja 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomsy 53
Witam, mam problem z pluginem ChestCommands oraz MyCommand. Nie ma błędów w konsoli, a i tak gdy zrobię komendę - po wpisaniu jej nic się nie dzieje.
Proszę o pomoc.
Edytowane przez gnomsyOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi