Skarpetka 0 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Wiek: 13 latInformacje o sobie: Cześć, nazywam się Krystian i mam 13lat, mieszkam na Podlasiu. Jestem ambitny, pilny, punktualny,uprzejmy i odpowiedzialny. Dla przyjemności grywam czasem w piłkę nożna, siatkę, a także na komputerze. Jestem dobry z Matematyki i z WF. Doskonale radzę sobie w grupie, zwłaszcza z bliskimi osobami. Nie mam problemu z kulturą, szanuje ludzi starszych i młodszych. Unikam wszelkich kłótni i sporów, staram się opanować nawet w gniewie. Nie lubię ludzi egoistycznych, kłamców i ośmieszających innych.Doświadczenie:W minecraft gram od wersji 1.6.4. I właśnie ona jest dla mnie najlepsza. Gram na niej aktualnie na modach. Znam się na WorldEdit i ogólnie na komendach. Miałem swój własny serwer MegaDrop, wraz z kolegami budowaliśmy mape na serwer ChestPvP w stylu średniowiecznym i właśnie od tamtego czasu buduje właśnie w tym stylu. Kontakt: Ts / Skype: skrypciak . Discord nick : SkarpetaGame.Czas, który możesz poświęcić na budowanie: Buduje codziennie na moim jednym świecie. Mogę codziennie budować na serwerzę. Dodatkowe informację: Często gram w minecraft na różnych serwerach jak i na singlu. Myślę że pozytywnie rozpatrzycie ten post. Pozdrawiam Przykłady twoich budowli: Edytowane 22 maja 2017 przez Skarpetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 -wiek -brak Discorda -brak przykładu/wzoru -doświadczenie -słabe budowle I pewnie by się tego jeszcze trochę znalazło , ale nie będę aż taki zły żeby o wszystko się czepiać . NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Na nie. - gramatyka, znaki intr. itp. Edytowane 25 czerwca 2017 przez Melo! Zmiana zdania. theKOXpoland 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 A ja mimo interpunkcji itp. jestem na tak Ładnie budujesz MaksPLXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Budowle mogą być. Wszelkie zasady poprawnej polszczyzny w podaniu do poprawki. Brak discorda i wiek robią negatywne wrażenie - tak jakbyś nie przeczytał informacji i wzoru. Pozostanę neutalny-. Edytowane 21 maja 2017 przez MagnumUH theKOXpoland 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 21 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 23 minuty temu, Melo! napisał: Więc tak: Spacja przecinek spacja - najlepiej tak, co nie? A nie było jakiejś mocnej dyskusji pod podaniem theKOXpoland? To chyba dobrze. A jakieś doświadczenie z serwerów? Nie byłeś nigdzie adminem itp.? To sobie buduj ile chcesz na tym świecie, ale ile czasu poświęcasz serwerowi musisz napisać. A Discord? Ok, już pisałeś. No ja też. Niestarannie napisane podanie, a budowle lepiej pokazać bez tych modów. Mimo, iż się trochę rozpisałeś, jestem zmuszony wystawić ocenę negatywną - jestem na NIE Jestem Meloneq! Nie pozdrawiam. A nie było jakiejś mocnej dyskusji pod podaniem theKOXpoland? to że buduje innym stylem to nie znaczy że słabe budowle A jakieś doświadczenie z serwerów? Nie byłeś nigdzie adminem itp.? Miałem nawet swój serwer.Budowałem mape na 1 serwer. I gram na wersji single l player commands 1.7.2 .. To sobie buduj ile chcesz na tym świecie, ale ile czasu poświęcasz serwerowi musisz napisać. Ty chyba nawet nie wiesz jak wyglądała 1 edycja pvp... bo ja tak... A discord Nick : SkarpetaGame. Czy ci nie wystarczy ts/skype... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Budowle z neta. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theKOXpoland 11 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Może budowle były by ładniejsze jak byś je pokazał bez txt. wtedy bym tego nie pisał , bo mi się ten txt. nie podoba , a i styl masz podobny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 @Skarpetka xDD Nie rozumiemy się. Discord jest WYMAGANIEM, a TriangleT jeszcze napisał, że te budowle z neta. Nie napisałeś ile czasu poświęcisz serwerowi i dopisz w podaniu, że miałes swój serwer itp. theKOXpoland, Jakimiak i PokePlayGames 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarpetka 0 Opublikowano 25 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 zerowa aktywność xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSizek 1 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 O kolego! Takich błędów interpunkcyjnych, to ja jeszcze nie widziałem. Nie tylko błędy interpunkcyjne, ale też gramatyczne. Jestem za NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 Zmieniam swoje zdanie z Neutralnego na STANOWCZE NIE. 1. Pan SkarpetaGame dostał bana za posiadanie cheatów (huzuni,flara) 2. Lekkie przedłużanie sprawdzania 3. Wszelkie wcześniejsze uwagi wobec twojego zachowania nie tylko ode mnie 4. Najpierw mówiłeś, że nie masz skype, a później się okazało że jednak masz - oszustwo administracji 5. Twoje miłe słowa o nas pod koniec "pluje na ciebie i caly serwer" Skoro na nas w tej chwili plujesz to chyba czas uznać podanie, iż jest nieaktualne Załączniki: 1. Cheaty: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2. Miłe słowa: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!@kamcio96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 Odrzucam, Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi