theKOXpoland 11 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Chciałbym żeby ktoś z rangą Budowniczy mógł dawać rangę Architekt . Aktualnie jest rakrutacja na architekta wstrzymana ponieważ nie ma kto ich rekrutować , a budowniczy zna się na budowlach i by dawał Architekta graczą którzy umią budować . Pozdrawiam administracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Na NIE Zmieniam zdanie. Jednak jestem na TAK. szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Jak byłem w administracji to ja się tym zajmowałem, jak "zniknąłem" to teraz nie ma kto się tym zająć, bo nie wyznaczyłem osoby do tego. Więc lepiej kogoś z architektów, ewentualnie budowniczych żeby dostał odpowiednie narzędzia do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Dobrze by było, aby Architektami zajmował się ktoś wybrany z Administracji lub Budowniczych. theKOXpoland 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) Najlepiej by było najpierw wybrać konkretnego opiekuna creative. Będzie opiekun, będzie miał kto zajmować się Architektami. Dobra jest propozycja z Budowniczymi, gdyż oni najlepiej na budowlach się znają. Wyjaśnione, sandra8989 została opiekunem creative. (Okres próbny) Jeżeli się nie sprawdzi (w co wątpię), będzie można o tym porozmawiać. //łączę ~~ InuX Edytowane 2 lipca 2017 przez MeloneKK MagnumUH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 (edytowane) Opiekunem Creative jest już od dłuższego czasu sandra8989. Ona zajmuje się na chwilę obecną Architektami. Puki co - radzi sobie bardzo dobrze i raczej nie potrzebuje pomocy W razie potrzeby, właściciel zawsze może do takiej funkcji wyznaczyć odpowiednią do tego osobę. Temat został raczej wyjaśniony, także jest on do zamknięcia. Edytowane 26 lipca 2017 przez MagnumUH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi