Igoreczeq 2 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 (edytowane) Wiek: 16 lat Informacje o sobie: Witajcie nazywam się Igor, niedawno ja z moją rodziną przeprowadziliśmy się z Radomia, do małej miejscowości. W szkole mam sukcesy w nauce, nawet wygrałem konkurs z Angielskiego. Obecnie interesuję się piłką nożną i ja i moja drużyna będziemy brali w udział turnieju Polski do lat 17. Mam zamiary kupić CSGO ale nic nie jest pewne. Doświadczenie: Byłem ChatModem na waszym serwerze, byłem też na innych serwerach. W tym prowadziłem własne. Czas, który możesz poświecić na serwer: Mogę poświęcić od 3-5 godzin dziennie Kontakt: Discord Dodatkowe informacje: Proszę was bardzo o drugą szansę, chcę się zmienić. Edytowane 16 maja 2017 przez Igoreczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Poprawiłeś podanie. Jestem na tak Igoreczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra8989 13 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Na TAK. Myślę, że poprawiłeś swoje zachowanie. Igoreczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Każdy popełnia błędy. Myślę, że zdałeś sobie sprawę z niektórych rzeczy. Jestem na tak. Igoreczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Na TAK + ładne podanie + każdy zasługuje na drugą szansę Igoreczeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Odrzucone, zajmij się swoim serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Temat został przeniesiony z mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Rekrutacja do Skargi, problemy i odwołania od kar > mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Nie mogłem z edytować postu. Przed napisaniem podania powinieneś napisać do mnie w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi