dayzio4 0 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Witajcie! Tak jak w temacie tworze siec serwerów potrzebuje: Grafik 0/2 Oczekuje: Zrobienia Grafiki Oferuje: Rangi ts3 Bonusy na serwerze Bonusy na hostingu(jakim na pw) MBOT Technik TS3 Oczekuje: Stworzenia TS3 od podstaw Administracja Oczekuje: Kultura chęć współpracy 14+ nie rezygnowanie po tygodniu Opiekunow serwerow: Poszukuje osób które zajmą się serwerami podlaczonymi pod nasze lobby Wiecej informacji PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoxetGamePlay 0 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 (edytowane) Zapraszam do kontaktu: Steam: https://steamcommunity.com/id/RoxetGamePlay/ GG: 48246448 Wieczorem będe miał czas to mg ts3 ogarnąć swojego mam już 3 lata i na kilku permisje/kanały robiłem. Edytowane 16 maja 2017 przez RoxetGamePlay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFunnyCakee 0 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Potrafie postawic ts3 na vps skonigurowac boty muzyczne mam 14 lat umiem zrobic rangi itd kontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi