Skatter 0 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) Może poszukujesz, grafika? To dobrze trafiles ponieważ, mogę ci zaoferować profesjonalnego grafika. Czyli mnie. Jeżeli chciałbyś avatar lub tlo na serwis YouTube musi odpowiedz zawierac; Kolorystyka Napisy itp. Social Media i inne tego typu rzeczy. Chcesz się ze mną skontaktować? Mogę umówić się z tobą na TeamSpeak3. Adres/ip ts'a napiszę na wiadomości prywatnej. Jeżeli, ktoś się zdecydowal, proszę o odpowiedz na forum. Pozdrawiam Ajgor Chojnacki. //Formatowanie ~Myszak Edytowane 30 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Jakieś portfolio? (typowe pytanie w dziale giełda). Tu wpisałeś inne imię Bartłomieju. PS. Zmieniłeś? ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skatter 0 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Jahek Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi