CCOOP 2 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2017 Otoz szukamy technika i Moderator'a na nasz serwer. Jak ktos chciałby nam pomóc to pisać tu lub na skype: makspl2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiubor 36 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Piszę średniozaawansowane skrypty oraz ogarniam konfiguracje oraz spalszczanie pluginow. Jesli zainteresowny jestes w mej kandydaturze idz na skype jas.borowicki (iks de) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skatter 0 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Witam, podobno szukasz budowniczego? Jak, tak zaprosze cie na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Oszust, nie polecam się z nim zadawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeLWeR 17 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 @gnomsy co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) 51 minut temu, czerwonyznicz napisał: @gnomsy co masz na myśli? Budowałem mu spawn'a 2 dni po czym nie zapłacił i zbanował z powodem: Próba oszustwa administracji, ban od Skript.pl Edytowane 6 maja 2017 przez gnomsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) 1.Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. -Znam regulamin na pamięć i taryfikatory. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w dalszym rozwinięciu chociaż już jest dość bardzo mocno rozwinięty.Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345. Skype:ReMCio//Malina Edytowane 7 maja 2017 przez ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi