kosa212 13 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 (edytowane) Ktoś mi napisze skrypt na cuboida za 300 monet na 3 dni. Chodzi mi że gdy stworze region i nazwe ten region cela1 i gdy na tabliczce napisze Kup cele1 za 300 monet na 3 dni. Przykład gdy gracz ma 300monet i naciska na tabliczke w której jest napisane Kup cele1 za 300 monet na 3 dni. I gracz ma cuboida na 3 dni. Monety to z pluginu Vault. Nie wiem czy da sie to stworzyc ale chyba da się. Bardzo bym prosił o skrypt. Za zrobienie dobrze skrypru dam + i będę bardzo temu kto to zrobi :). Edytowane 11 kwietnia 2017 przez kosa212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2017 Możesz do tego wykorzystać plugin AreaShop, ale jak chcesz skrypt Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosa212 13
Ktoś mi napisze skrypt na cuboida za 300 monet na 3 dni.
Chodzi mi że gdy stworze region i nazwe ten region cela1 i gdy na tabliczce napisze Kup cele1 za 300 monet na 3 dni.
Przykład gdy gracz ma 300monet i naciska na tabliczke w której jest napisane Kup cele1 za 300 monet na 3 dni. I gracz ma cuboida na 3 dni.
Monety to z pluginu Vault.
Nie wiem czy da sie to stworzyc ale chyba da się.
Bardzo bym prosił o skrypt.
Za zrobienie dobrze skrypru dam + i będę bardzo temu kto to zrobi :).
Edytowane przez kosa212Odnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi