Nieaktywny Opublikowano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! Chcę wam przedstawić moje aktualne projekty które niedługo udostępnię! ======================================================================== Projekt 1: iZwiazki Skrypt na zwiazki. Projekt 2: iDisco Skrypt na disco zbroje. 4 tryby - random, ultra, smooth, gray GUI główne w którym można włączyć/wylączyć disco zbroje, otworzyć GUI zmiany trybow, otworzyć GUI z kupieniem (strona serwera i koszt disco zbroji) Projekt 3: DiscoBlocks Disco welna, disco glina GUI w którym jeżeli ma się permisje co 30 minut można odebrać bloki Oddzielne permisje dla welny i gliny Możliwość zniszczenia disco-bloku kilofem z slik touch Tak samo jak w iDisco z głównego GUI można otworzyć GUI kupienia ======================================================================== Wiem, że każdy poradzi mi, żebym skończył jedno zanim zacznę drugie, ale ja nie potrafię Edytowane 5 kwietnia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi