Witaaaaam! Poszukuje kolegę który napisze mi pewny skrypt, oczywiście, oczywiście dostanie on + jeśli mi pomoże!
Skrypt polega na sklepie, jeśli gracz wpisze /sklep otwiera mu się gui z itemami które można sprzedać! I żeby był stan konta też. Jeśli gracz wpisze /dajmonety da mu 500 monet (Opcja admina tylko) zróbcie tylko jeden item taki żeby był poradnikiem ja dodam więcej ! O I jeszcze żeby nie było bugów z kopiowaniem!
Gdy gracz zabije jakiegoś gracz'a doda zabójcy 50 monet, i ten który umarł będzie miał -10 monety a jak zabójca umrze zabierze mu 10 monet!
Gdy vip/svip zabije jakiegoś gracz'a doda zabójcy 100 monet, i ten który umarł będzie miał -10 monety a jak zabójca umrze zabierze mu 20 monet! Dzięki! ale żeby to nie było z essentials te sklep ten $$$ tylko sklep taki w skrypt z innymi monetami
Pytanie
ReZuX 4
Witaaaaam! Poszukuje kolegę który napisze mi pewny skrypt, oczywiście, oczywiście dostanie on + jeśli mi pomoże!
Skrypt polega na sklepie, jeśli gracz wpisze /sklep otwiera mu się gui z itemami które można sprzedać! I żeby był stan konta też. Jeśli gracz wpisze /dajmonety da mu 500 monet (Opcja admina tylko) zróbcie tylko jeden item taki żeby był poradnikiem ja dodam więcej ! O I jeszcze żeby nie było bugów z kopiowaniem!
Gdy gracz zabije jakiegoś gracz'a doda zabójcy 50 monet, i ten który umarł będzie miał -10 monety a jak zabójca umrze zabierze mu 10 monet!
Gdy vip/svip zabije jakiegoś gracz'a doda zabójcy 100 monet, i ten który umarł będzie miał -10 monety a jak zabójca umrze zabierze mu 20 monet!
Dzięki! ale żeby to nie było z essentials te sklep ten $$$ tylko sklep taki w skrypt z innymi monetami

!!!
Edytowane przez ReZuXOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/17476-chestpvp-sklep-oraz-dead-lvl/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi