maniovsky 2 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 (edytowane) Siemka przerobi mi ktos ten skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tak abym mogl resetowac ranking wszystkim graczom komenda oraz dodawac/odejmowac z gory dziekuje Edytowane 3 kwietnia 2017 przez maniovsky xfreduz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 Ehhh moze daj sk na rankingWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniovsky 2 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 masz jakis ktory ma podobna zasade dzialania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 13 godzin temu, maniovsky napisał: Siemka przerobi mi ktos ten skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tak abym mogl resetowac ranking wszystkim graczom komenda oraz dodawac/odejmowac z gory dziekuje Juz pisze za jakies 10 minut moze Ci podam Następny taki post zostanie ukarany warnem, możesz o tym poinformować użytkownika przy pomocy wiadomości prywatnej //Michma1707 Prosze: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jesli sa bledy wyslij ss Łączę //Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maniovsky 2
Siemka przerobi mi ktos ten skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tak abym mogl resetowac ranking wszystkim graczom komenda oraz dodawac/odejmowac
z gory dziekuje
Edytowane przez maniovskyOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi