Skocz do zawartości

Problem evip

Mafiks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nick Mafiks. Zaczynam, kupiłem evip za 13 z groszami i nie dość, że wywala mnie za kill aure której nie mam i tracę sety to tak w ogóle nie mogę się bić z tymi mieczami bo to one powodują wywalanie i straciłem 20 dni evip bo nic z niego nie mam i żądam zwrotu kosztów! Oddać moje pieniądze!

i apropo zwrotu na telefon który podam na skype albo jakos sie dogadamy kupiłem sms

Zakrywam część cyferek numeru telefonu, poprawiam ortografię, poprawiam czytelność i scalam //xVendrome

Edytowane przez Mafiks
prywatny numer

Witaj przyjacielu!

Widzę że mamy mały problem. Postaramy się go szybko rozwiązać ;)

Po 1. w tytule tematu napisałeś "Problem evip". Czy jest jakiś problem z rangą na serwerze?

Po 2. na jakiej wersji grasz?

Po 3. czy mógłbyś weryfikować swoje wypowiedzi pod kątem poprawności pisowni? Aktualnie prawie każdy formularz podkreśla typowe błędy. Musiałem przeczytac kilka razy zanim zrozumiałem o co chodzi :/

Po 4. wyjaśniając sytuację. Kupno rangi evip nie wyłącza antycheata dla graczy. Jesteś 1. osoba która zgłasza taki problem. Czy otrzymałeś rangę taka jaka była opisana na stronie internetowej?

1.jest problem bo te itemy które dostaje są takie ze jak się z nimi bije to wywala za kill aurę bo to myśli ze tak szybko bije a nie zabieram tyle żyć jednym hitem.

2.próbowalem na 1.10.2 1.11 1.8.9 1.9.4 1.7.10 na slyland życzy sponge cos tam.

3.sorry

4.jest taka sama jak na Internecie ale mówię ze tracę ity bo nie moge ich używać i jak wpisuje enderchest i chce cos wyjąć to jak naciskam na item to zamyka i nie daje go i czasami znika z enderchest i nie mam cheatów możecie mnie sprawdzić normalnie mam knocka nie mam kill aury wiec nie rozumiem dajcie nie pieniądze.

Orto //xVendrome

Edytowane przez Mafiks
jeszcze ć

proszę oddajcie mi pieniądze tracę dni evip 13zl poszło w las i co ja ma zrobić wiecie ile musze robic z rodzicami w lesie za 13zl a proszę chociaż o zwrot 10zl i to nie jest żart najwyżej jak mi oddacie to kupie coś na waszym serwerze ale oddajcie to podam wam telefon emailem

Zamykam, sprawdziłem, problem nie występuje na czystym koncie. Nie przyjmujemy zwrotow, szczególnie po 20 dniach od otrzymania rangi. Następnym razem polecam przemyśleć zakup rangi.

Macro, clicker, double, triple i inne to też cheaty. Wszystko jest opisane w regulaminie na naszej stronie.

Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...