kosa212 13 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Bardzo prosze niech ktos mi napisze skrypt że za zabicie moba dostaje sie kase. Chodzi mi o to że gdy zabije sie szkieleta dostaje się 2 monety a za zabicie zombi dostaje sie 1monete. Bardzo bym prosił o skrypt. Za zrobienie dobrze skryptu dam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 on death: if attacker is player: if victim is zombie: add 1 to attacker's balance if victim is skeleton: add 2 to attacker's balance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2017 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2017 Dnia 3.04.2017 o 21:10, kosa212 napisał: nie działa Wytabowałeś dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosa212 13
Bardzo prosze niech ktos mi napisze skrypt że za zabicie moba dostaje sie kase.
Chodzi mi o to że gdy zabije sie szkieleta dostaje się 2 monety a za zabicie zombi dostaje sie 1monete.
Bardzo bym prosił o skrypt.
Za zrobienie dobrze skryptu dam +
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi