Skocz do zawartości

|-◇-| GamesOficial |-◇-| > MinecraftTechnik <

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcałbym ponownie się przedstawić jako Technik Minecraft.

Mam na imię Szymon mam 17 lat i na codzień zajmuję się Programowanię oraz własnym serwerem, więc tak piszę własne skrypty oraz konfigurację serwery Minecraft, robię to prawie 6 lat z 1 roczną przerwą z powodu małej ilości czasu przerwę tą miałem w 3 kl gimnazjum,  wykonuję zlecenia odpłatnę oraz przyjmę pracę stałą, posiadam wiedze nie tylko z zakresu minecraft ale także z zakresu java, na codzień interesuję się rowerem jedze na rowerze w miarę możliwości oraz mam zamiar zrobić Urbex, Ale wracając do tematu jeżeli potżebujesz dobrze wykształconego technika pisz do mnie a ja wykonam każde zlecenię, oraz za niedługo nie będe pracował sam bo zbieram już ekipę,pytano się mnie o projekty w których brałem udział z zakresu Java GoldenSky oraz TorPrzeszkud,z zakresu Minecraft w projekcie Serwera 1 serwera xFast.pl, zanim tótejszy xfast powstał prowadziłem serwer pod tym IP wtedy Minecraft rozpoczyna z wersją 1.8 to była 1 domena kupiona przeze mnie domena 2 serwer w którym pomagam do dziś to Horror. Ench. Pl .

Z góry przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne.

Kontakt:

Poczta: [email protected]

Priv na Forum.

Pozdrawiam szymitv.

Stała praca: _V_ [1-4] 

Zlecenia: _X_ [0-10]

Edytowane przez GamesOficial
https://skript.pl/temat/17390-%E2%97%87-gamesoficial-%E2%97%87-minecrafttechnik/

"wykształconego"

no widzę właśnie..

I ty programujesz ?! nawet w twoim nick'u na forum jest błąd :P 

Edytowane przez _Panda
https://skript.pl/temat/17390-%E2%97%87-gamesoficial-%E2%97%87-minecrafttechnik/#findComment-119049

• 3 tygodnie później...
  • Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...