koxy_koxus_koxy 0 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 TriangleT Pomocnik creative dał mi bana za nic on mi psuł działke gdzie napisałem /p ban TriangleT i tak było pare razy, gdzie po czym napisał to ban, i dał mi bana na godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górnik69 16 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Trianglet dnia 26 marca 2017 roku o 20:32 napisał wulgaryzmy w moją stronę + spam + nadmierne używanie komendy /p deny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxy_koxus_koxy 0 Opublikowano 26 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 ok sorry ale to i tak nie zmienia faktu że bez mojej zgody na mojej działce zaczął ogień kłaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Ogień którego nie było, ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Temat został przeniesiony z mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Skargi, problemy i odwołania od kar do Skargi, problemy i odwołania od kar > mcplay.pl - sieć serwerów > Serwery partnerskie > Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi