Sewox5152 0 Opublikowano 11 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2017 Witam, jak w tytule, szukam administracji na serwer Survival+Gildie. - Administrator 0/2 - Budowniczy 0/1 - Moderator 0/1 - KidMod 0/1 - Sponsor 0/1 - Youtuber 0/5 Wymagania: 1. 13 lat+ 2. Ortografia 3. Skype/gg Uwaga rekrutacje przesyłać na pw! Wzór rekrutacji: 1. Twój nick 2. Ile masz lat? 3. Miałeś kiedyś jakąś z tych rang? 4. Ile grasz w minecraft? 5. Znomość komend 0-10 6. Dlaczego ty? 7. Co możesz zaoferować jako admin? Formatowanie //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 1.Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. -Znam regulamin na pamięć i taryfikatory. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w dalszym rozwinięciu chociaż już jest dość bardzo mocno rozwinięty.Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345. Kontakt: *Skype:ReMCio//Malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi