Crystal_PL 93 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Zna ktos moze plugin ktory pokazuje wiadomosci z dwoch serwerow? Czyli np. gracz na serwerze 1 napisal: siema all i gracz na serwerze drugim to widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Masz serwery połączone poprzez bungeecorda? O ile się nie mylę, to możesz tego dokonać komendą /alert Przywracam //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 10 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 A pomyslales ze moge miec poza tym inny tryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Mając 3 tryby chcesz żeby do 2 była wysyłana wiadomość? Przywracam //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 10 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Jesli nie znasz pluginu lub czegos do tego, to sie nie wypowiadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Godzinę temu, Crystal_PL napisał: Jesli nie znasz pluginu lub czegos do tego, to sie nie wypowiadaj. "Pluginu lub czegoś". To ja mówie żebyś użył tego "czegoś", czyli alertu. Piszesz bez sensu. Przywracam //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 10 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) [ciach] nie rozumiesz że jak mam 3 serwery na dwoch chce miec ten sam chat a na 3 normalny. A alert do wszystkich serwerow polaczonych z bungee wysyla... NIE ZNASZ WIEC SIE NIE WYPOWIADAJ.. //Michma1707 Edytowane 11 marca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Zrób tak : 1 bungee lobby + jakiś tryb + dwa tryby połączone nowym bungee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 14 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Ale po c!&= mam tak robić jak ja chce połączony chat z dwoch trybow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 5 minut temu, Crystal_PL napisał: Ale po c!&= mam tak robić jak ja chce połączony chat z dwoch trybow? No bo połącz te tryby nowym bungee i wtedy z nich bd połączony czat a z trzeciego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 14 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Hmmm. /alert jest z bungee corda i on daje zwykła wiadomość bez nicku gracza, rang, lvl itd. Jeśli nie znasz skryptu, pluginu lub cokolwiek na połączenie tych chatów, to nie odpowiadaj w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Zna ktos moze plugin ktory pokazuje wiadomosci z dwoch serwerow? Czyli np.
gracz na serwerze 1 napisal: siema all
i gracz na serwerze drugim to widzi.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi